panelarrow

Veelgestelde vragen

Kan ik ook bepaalde onderdelen overslaan als ik denk dat ze niet voor mij van toepassing zijn?

Het wordt sterk aangeraden dat je het programma in de juiste volgorde volgt en voltooid om zo niks te missen. Sommige onderdelen kunnen minder relevant zijn voor jouw specifieke situatie, maar je zult merken dat ook deze onderdelen bijdragen aan een volledige en permanente oplossing voor al je relatieproblemen.

 

Wat als mijn partner niet verder wilt met onze relatie of niet mee wilt werken aan deze methode? Kan het ook zonder eventuele betrokkenheid van mijn partner?

Ja, je kunt deze methode ook toepassen zonder betrokkenheid van je partner. Een hoop mensen merken dat zodra er positieve veranderingen plaats vinden in hun relatie, de partner nieuwsgierig wordt over “hoe dit nou mogelijk is” en vaak genoeg willen ze vervolgens ook meer betrokken zijn bij het proces!

 

Moet ik mijn partner over deze methode vertellen?

Dat is echt helemaal aan jou. Het programma is zo ontworpen dat je het alleen of samen kunt voltooien.

 

Maakt deze methode gebruik van manipulatie of enige vorm van controle over mijn partner?

Absoluut niet! Alles in deze methode is eenvoudig en krachtig, zonder toevlucht te nemen tot manipulatie, controle of bedrog (wat toch niet werkt)!

 

Hoelang duurt het voordat ik het pakket ontvang?

– Mijn gids is digitaal te downloaden. Dit betekent dat je direct toegang hebt, en dat de kennis en het opstapje naar geluk 5 minuten van je verwijderd is. Aangezien het digitaal is, zijn de volgende voordelen van toepassing:

  • Geen verzendkosten.
  • Anonieme levering! (geen bewijs op afschrift)
  • Je hoeft je niet te schamen om in de boekenwinkel te staan,
    of ongemakkelijk een afspraak maken met een relatietherapeut.
  • Geen wachttijd, je ontvangt de gids direct.
  • Goedkoper.. want er zijn geen productiekosten.